top of page
chalo-garcia-2bWC7RXVlqI-unsplash.jpg

АКАДЕМИЯ ПО МОДЕН БИНЗЕС

Screenshot 2022-05-01 at 18.46.17.png

Воден от Огняна Николова,
Директор Академия по
Моден Бизнес

 

Водена от Огняна Николова, Бизнес консултант и експерт в  Модния Бизнес, собственик на агенция за развитие на моден бизнес във Великобритания THE AGENCY DE LA MODE, и собственик на Академия по Моден Бизнес.

През последните 5 години Огняна се грижи за успеха на стартиращи и малки модни марки в Англия, Европа, Америка и България.

С тази програма за бизнес развитие, ще работите с Огняна както през общи срещи, така и индивидуално през 1:1 менторски срещи.

Ранно записване: СТАРТ 12.12.22

 

Огняна Николова е Mагистър (MBA) по Управление на Луксозен Моден Бизнес, с 11-годишен опит в работата си с луксозни и премиум марки, както и като професор по моден бизнес в един от най-известните университети по Мода в Англия - Fashion Retail Academy, UK.
 

Нейният опит в модната индустрия включва марки като Louis Vuitton, Dior, Hermes, Balenciaga , YSL, Swarovski, Net-a-Porter и много други, като външен консултант по бизнес, маркетинг и човешки ресурс.

От 2018та година Огняна е собственик на Креативна Агенция по Маркетинг и Бизнес Управление на Луксозни Модни къщи THE AGENCY DE LA MODE, базирана в Англия. Нейни клинети са марки от Европа, Азия, Америка и Дубай.

Академия по Моден Бизнес ви кани на първият екслклузивен евент на живо в София в хотел Маринела на 21.01.2023! ( група от максимум 15 участника )

 

Academy De La Mode ви кани да се присъедините към едно вдъхновяващо онлайн обучение по Моден Маркетинг и Бизнес Мениджмънт!

 

Ако винаги сте искали да създадете собствен Моден Бранд или Бизнес, нашите интензивни коучинг евенти ще Ви помогнат да разгърнете потенциала си и да превърнете идеите си в успешен бизнес!

А ако вече имате страртиран свой моден бизнес, нашите workshops биха Ви могнали да достигнете нови успехи, като пренастроите Вашите стратегии за управление. Индентичността на Вашия бранд и неговата репутация гарантира неговия успех. Качественото брандиране и позициониране е в основата на правилната комуникация с Вашите таргет клиенти - тя захранва тяхната емоционалната подребност и лоялност.

 

Aкадемия по Моден Бизнес отваря онлайн врати на живо с три уникални семинара:


Програма на индивидуалните семинари:

1. СЕМИНАР 1 9'30ч - 10'30ч - Управление на Луксозния Бизнес (Luxury Brand Management)
 

2. СЕМИНАР ДВЕ 11'00ч - 12'00ч - Моден Маркетинг (Fashion Marketing)


3. СЕМИНАР ТРИ - 14'00ч - 15'00ч - Моден ПР и Креативна Реклама (Fashion PR and Creative Direction)

Може да участване в семинари по избор, или да изберете пакет 3 семинара за пълен ден участие.Къде се провежда програмата?

На живо в София, на 21.01.2023 в хотел Маринела от 9:30 до 15:30ч. Включен ще бъде и лек обяд за пауза от 30 минути. Препоръчваме да пристигнете в 9 сутринта, за да можем да стартираме на време евента.


Какво е включено:
 

  •  Работна книжка

  •  Допълнителни лекции и мастъркласове на записКак да се запиша?Тази програма има лимитирани места, за да можем да обърнем индивидуално внимание на всеки участник! 
За да се запишете е необходимо да заплатите програмата предварително през нашата система за онлайн картово плащане.

 

Цена на програмата:

ПАКЕТ ИНДИВИДУАЛЕН БИЛЕТ - 65лв (включи се в индивидуалана програма за един семинар по избор)

ПАКЕТ 3 СЕМИНАРА - 165 лв (спести 30лв и се включи във всичките семинари)

 

ВИП ПАКЕТ: 325 лв (включва коучинг програмата + 2 менторски срещи с Огняна +  достп за 3 месеца с код за -50% от нашата платформа с онлайн курсове Моден Стайлинг, Моден Маркетинг, Управление на Луксозен Моден Бизнес)

КАК ДА ЗАПАЗИМ СВОЕТО МЯСТО
 

Да заплатите вашето място - Групата ни има лимитирани места, за да можем да обърнем внимание на всеки индивидуално. За да запазите вашето място, моля заплатете сумата за груповия коучинг през бутона, които ще намерите по-долу

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

FASHION BUSINESS COACHING EVENT,
LONDON:

chalo-garcia-2bWC7RXVlqI-unsplash.jpg

АКАДЕМИЯ ПО МОДЕН БИЗНЕС

ОТКРИЙ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ СЕМИНАРИ

21.01.2023

Scroll Down

Windy day_edited.jpg

ЕВЕНТ 1

УПРАВЛЕНИЕ НА ЛУКСОЗЕН МОДЕН БИЗНЕС

Искате да стартирате луксозна марка, но как бихте я пуснали на пазара?

Първата стъпка е да разберем, че на така наречения луксозен пазар има три възможни стратегии: лукс, мода и премиум. Разликата между тези три стратегии е огромна. Това не се променя много в очите на повечето основни потребители, поне в краткосрочен план. Но когато човек трябва да управлява луксозна марка, разликата е голяма.

Всъщност, ако решите да приложите комерсиална стратегия, класическите маркетингови тактити работят доста добре. Но ако решите да приложите луксозна стратегия, трябва да преразгледате всички аспекти на маркетинговото си управление.

Луксозната стратегия има за цел да създаде най-висока стойност на марката и ценова мощ чрез използване на всички нематериални елементи на уникалност – т.е. време, наследство, страна на произход, изработка, създадени от човека, малки серии, престижни клиенти и т.н.

Луксозната стратегия първоначално е разработена за широко дефинирания луксозен пазар и именно там можете да я намерите най-много днес – всъщност това е най-ефективната стратегия на този пазар. Рядко се среща на други пазари, въпреки че там може да бъде много успешен, както показаха марки като Apple и Nespresso.

В този уокршоп, ние ще установим какви са печелившите модели и маркетингови стратегий, който са нужни да изградим един успешен луксозен моден бранд.

Като специалист по луксозния моден бизнес, с магистърска степен по управление на луксозни марки и дългогодишен опит с луксозни марки като Louis Vuitton, Balenciaga и Hermes, аз съм тук, за да ви помогна да развиете марката си в успешна, печеливша луксозна марка!

Anchor 1

ЕВЕНТ 2

МОДЕН МАРКЕТИНГ

В днешният бърз темп на модната индустрия, модният маркетинг е сложна концепция от тактики, който маркетолозите използват да създадат печелив бранд.

Докато в други сектори/индустрии маркетинга може да използва една и съща маркетингова стратегия в продължение на години, която помага за изграждането на дългосрочни отношения с техните клиенти, про модния маркетинг е точно обратното.

 

Модната индустрия прави огромни скокове и това също за много кратък период от време. Цикълът на модния маркетинг се счита за твърде кратък в сравнение с другата маркетингова индустрия.

В модния маркетинг маркетолозите и рекламодателите трябва да продължат да търсят нови идеи и нови начини, за да популяризират своите марки, в противен случай те можат бързо да остареят на пазара. Изисква редовна промяна в модния маркетинг, което го прави предизвикателна задача.

Докато в други маркетингови индустрии една и съща кампания може да се провежда в продължение на години, в модния маркетинг това изобщо не е приложимо.

 

Модният маркетинг ще трябва да се съобразява с най-новите тенденции и многократно да измисля промени в своите рекламни стратегии, като всеки път извежда креативни идеи.

В този семинар ние ще открием кой и са печелившите тактити на Модния Маркетинг и как да съобразим нашето Брандово израстване в дългосрочен и краткосрочен план.

Anchor 2
frank-flores-t3836YmTfw8-unsplash.jpg

ЕВЕНТ 3

ПР И КРЕАТИВНА ДИРЕКЦИЯ

Creative Direction for Fashion & Fashion PR предизвиква пресечната точка между мода, комуникация и branding практики. Методиките, разработени в този семианр, се стремят да доведат до значима промяна в уменията за Креативна Реклама, чрез изучаване на творческа визия, комуникационен дизайн, стратегия на креативна реклама и моден маркетинг; а ПР практиките ще ви помогнат да усъвършенствате начина по който комуникирате вашият бранд с Медийте.

Изграждане на умения: ще развиете опитни мултидисциплинарни умения в областта на комуникационния дизайн, което ще осигури широк спектър от възможности, включително: Креативна дирекция (Creative Direction), изследовател на тенденции и иновации, дизайнерски продуцент.

В това звено ще изследвате методите за комуникация на идеи и концепции, за да достигнете до целевата аудитория и да предадете подходящи брандингови послания.

Този семинар предлага поглед върху нарастващата роля на Creative Direction като средство за комуникация за модните медии и модния бизнес. Проучването и анализирането на съвременни модни/лайфстайл медийни кампании и творчески проекти е от ключово значение за това звено.

Чрез този уъркшоп ще имате възможност да придобиете ясно разбиране за съответните работни методи на модната индустрия, очакванията на целевата аудитория и бизнес целите, като същевременно бъдете тласкани към идентифициране на силните си страни и реализиране на вашата лична визия.

frank-flores-t3836YmTfw8-unsplash.jpg
Anchor 3
Ski Fashion

ЕДИНИЧЕН БИЛЕНТ

65лв

Fashion Model

ПАКЕТ 3 СЕМИНАРА

165лв (спести 30лв)

Ski Fashion

ВИП ПАКЕТ

325лв

bottom of page