top of page

Често Задавани Въпроси

 • Каква е разликата между Дипломните Програми и Онлайн Курсовете?
  Онлайн Курсовете в Академия по Моден Бизнес са достъпни в нашата онлайн видео стрийминг платформа по всяко време. За да имате достъп до тях, трябва да изберете план за заплащане, след което ще получите инструкций за създаване на профил с парола, както и как да получите достъп до Видео Платформата и Мастърклас Платформата. В зависимост от избраният от вас план вие ще имате достъп до тези платформи за цяла година или за три месеца. Дипломните Програми от Академия по Моден Бизнес са разработени за преподаване на живо - присъствено или чрез онлайн класна стая. Тези курсове са разработени в дълбочина на материала, с времетраене 2 до 6 седмици в зависимост от програмата. Достъп до запис от сесийте след завършването на програмите ще имате до 4 седмици максимум и за всеки курс ще получите Диплома за участие. Чрез Дипломните програми получавате достъп до вашият Преподавател, в отворена и приятелски настроена среда, в интимна група от максимум 10 човека. Всяка сесия е направена така, че да комплиментира участниците в нея и да им предоставя експертно знание на интернационално ниво.
 • Как мога да закупя Онлайн Курс?
  Онлайн курсовете са достъпни в пакет от 3 курса: Моден Маркетинг и Мениджмънт Стартирай Своя Моден Бизнес Управление на Луксозния Моден Бизнес Тези курсове са достъпни в нашата онлайн видео стрийминг платформа , чрез личен профил с парола. За да се сдобиете с личен профил и парола трябва за изберете и заплатите един от следните планове - Едногодишен пакет тип subscription, или единичен 3 месечен пакет. Като комплимент към тази цена получавате и безплатен достъп до Мастърклас платформата (цена 320лв). КЪМ ПЛАНОВЕТЕ НАТИСНЕТЕ ТУК.
 • Как да закупя Дипломна Програма.
  Диплмомните Програми се закопуват, чрез индивидуален линк за заплащане, достъпен с бутон "Запиши се", достъпен в страницата на съотвената програма. Бутонът ще ви отведе в онлайн чек-оут портал на система за онлайн плащания Страйп. След закопуване ще получите потвърждени по емайл.
 • Как да получа достъп до Платформата на Мастърклас
  Платформата Мастърклас е достъпна изцяло онлайн, чрез нашата онлайн видео стрийминг платформа. До нея може да имате достъп с вашия профил и парола, които ще получите след заплащане на едногодишната такса от 320лв, давайки ви достъп до платформата за една година. Мастърклас платформата предлага опция "Пробвай Безплатно", с която може да гледате мастъркласовете един ден безплатно. Канселирането на Мастърклас Платформата може да направите до месец преди да бъде подновен вашият годишен абонамент, което ще прекрати и вашият достъп след изтичането на вече заплатения годишен абонамент.
 • Как мога да канселирам своя абонамент.
  За момента Академия по Моден Бизнес предлага два годишни абонамента, които се подновяват автоматично всяка година: Годишен пакет Онлайн Курсове и Мастъклас Платформа. Всеки абонамент може да бъде канселиран до един месец преди годишното подновяване БЕЗ неустойка. След канселация, вашият достъп ще бъде прекъснат след изтичането на вече заплатения ви годишен период.
bottom of page