top of page

Fashion Styling - Моден Стайлинг

Присъединете се към Academy De La Mode - Академия по моден бизнес напълно потопена в сърцето на модната индустрия , и реализирайте творческата си визия във вълнуващия свят на модния styling!

Присъединете се към Academy De La Mode - Академия по моден бизнес напълно потопена в сърцето на модната индустрия , и реализирайте творческата си визия във вълнуващия свят на модния styling.


От първоначалната концепция за креативна визия до публикуването на работата ви в гланцирана печатна форма или онлайн, това обучение ви предлага възможност да скочите напред в конкурентния свят на модата с напътствия от вътрешни експерти.

Научете как да развиете вашите умения за стилизиране на модни стайлинг кампании индустрията, да дефинирате своята естетика и да изградите свой собствен екип. Научете изкуството на модната визия, докато овладявате как да развивате творчески идеи с метод на оригиналност.

Ще откриете как да се ангажирате и да работите с модни PR и нововъзникващи дизайнери, модели на агенции, модни редактори, фотографи и други художници, създавайки модни снимки с професионален завършек.


Научете умения за:

Станете професионален моден стилист Станете арт директор Стайлинг на знаменитости Работете в областта на рекламата и стила на марката Работете в комерсиалния стил Работете в редакционния моден стил
Този курс по моден стайлинг ще ви въведе в прекрасния свят на модния имидж, като същевременно ще ви предостави знанията и уменията, необходими, за да създадете свой собствен styling business. Ще научите за тенденциите в съвременния моден редакционен стил, ежедневния живот на модния стилист и как тази роля се е развила в този постоянно променящ се пейзаж. Чрез тази програма ще придобиете разбиране за уменията, използвани от модните стилисти, за да намерят вдъхновение, да проучат история и да отговорят на търговски и творчески сводки.

Курсът е изключително практичен и всяка седмица ще се срещате онлайн с вашия преподавател и малка група студенти, за дискусии и презентации, и ще научите нови умения и ще получавате обратна връзка за работата си по заданието.

До края на курса ще разберете как да създадете свои собствени професионални модни образи за редица съвременни клиенти.Какво е включено в курса?


Какво е включено в курса? 1ва седмица: Въведение в Модния Креативен Мениджмънт и Стайлинг Научене основите на едиториалните стайлинг услуги на модни марки, компании и списания, за да направят кампания или да се работи в производството на креативен стайлинг проект. 2ра Седмица: Креативна Дирекция и Едиториален Стайлинг Дълбоко обучение и умение в изкуството на модния едиториален стайлинг Как да създадете Едиториална Кокцепция за клиенти Как да създадете модни концепции и борд визия (moodboard) Как да развиете своя редакционен екип Как да се свържете с Fashion PR Как да изградим взаимоотношения в модната индустрия 3та Седмица: Personal Styling - Как да преобразим нашите клиенти с познанието за Личния Стил и Имидж -Освежаване На Гардероб -Кои са вашите цветове? -Облекло За Специален Повод 4та Седмица: Personal Shopping - Дългият процес на откриване на вашия стил може да се улесни, чрез стайлинг консултация, която ще помогне да преоткриете вашия моден вкус. - Разкрийте Вашия Стил и Стила на Вашите клиенти


Къде?


Този курс е изготвен за вас изцяло в онлайн видео формат на запис, достъпен в платформата на academydelamode.eu

Как да се запиша?

Курсът се закопува директно в тази платформа с пакетен достъп до всички онлайн курсове. След закопуване ще бъдете насочени към затворената платформа на курса, където ще имате достъп до всички материали и видеа по модули за този, и всички останали онлайн курсове. За допълнителни въпроси може да се обърнете към oggy@theagencydelamode.com

4

Модула

360

ЦЕНА В ЛЕВ

500

Минути Видео Материал

КУПИ ПАКЕТ

Онлайн курсовете са достъпни само през пакети:

 • MASTERCLASS ПЛАТФОРМ

  136GBP
  Всяка година
  235 лв - MASTERCLASS ONLINE PLATFORM
   
  • целогодишен достъп Мастърклас Платформа
  • учи онлайн където и да си
  • 235 лв целогодишен абонамент
 • BEST VALUE

  Годишен Достъп

  386GBP
  Всяка година
  850 лв Годишен достъп до всички онлайн курсове в платформата
   
  • получи -40% от цената на всеки курс в онлайн системата
  • достъп до всички онлайн курсове, подновен всяка година
  • получи безплатен достъп до Мастърклас Платформата
  • получи ексклузивен достъп до специални лайв семинари
  • 850 лв - едногодишен абонамент
 • ТРИ МЕСЕЧЕН ДОСТЪП

  350GBP
   
  770 лв пакет достъп за три месеца
  Валиден за 3 месеца
  • достъп до онлайн курсове за три месеца
  • получи безплатен достъп до Мастърклас Платформа
  • -25% от цената на всеки Онлайн Курс
bottom of page