top of page

Моден Маркетинг и Мениджмънт

Изучавайки модния бизнес с маркетинг, вие ще вникнете зад кадъра на завладяващата индустрия на модната търговия, и какво движи първоначалния дизайн на марките към покупката на клиента, изследвайки жизнения цикъл на продукта от идея до продажба.

В днешният бърз темп на модната индустрия, модният маркетинг е сложна концепция от тактики, който маркетолозите използват да създадат печелив бранд. Докато в други сектори/индустрии маркетинга може да използва една и съща маркетингова стратегия в продължение на години, която помага за изграждането на дългосрочни отношения с техните клиенти, про модния маркетинг е точно обратното. Модната индустрия прави огромни скокове и това също за много кратък период от време. Цикълът на модния маркетинг се счита за твърде кратък в сравнение с другата маркетингова индустрия.

В модния маркетинг маркетолозите и рекламодателите трябва да продължат да търсят нови идеи и нови начини, за да популяризират своите марки, в противен случай те можат бързо да остареят на пазара. Изисква редовна промяна в модния маркетинг, което го прави предизвикателна задача.

Докато в други маркетингови индустрии една и съща кампания може да се провежда в продължение на години, в модния маркетинг това изобщо не е приложимо. Модният маркетинг ще трябва да се съобразява с най-новите тенденции и многократно да измисля промени в своите рекламни стратегии, като всеки път извежда креативни идеи.

В този курс ние ще открием кой и са печелившите тактити на Модния Маркетинг и как да съобразим нашето Брандово израстване в дългосрочен и краткосрочен план.Какво е включено в курса? 1. Моден Бизнес Мениджмънт - Тактики за стратегическо управление на бранд - Бизнес Модели - Стратегически Мениджмънт - Глобална Бизнес Насока 2. От Идея към Бизнес Развитие - Развиване на брандиг модели за правилна комуникация на бизнес визия - Определяне на брандово позициониране спрямо пазара и таргет клиенти - Разработка на маркетингов и ПР стратегически план. - Разработка на дигитални платформи. - Анализ на текущ и бъдещ успех 3. Маркетинг - Стратегически мениджмънт за развитие - Създаване на успешни Маркетингови стратегии - Реклама - Креативен мениджмънт - ПР Къде? Този курс е изготвен за вас изцяло в онлайн видео формат на запис, достъпен в платформата на academydelamode.eu

Как да се запиша? Курсът се закопува директно в тази платформа с пакетен достъп до всички онлайн курсове. След закопуване ще бъдете насочени към затворената платформа на курса, където ще имате достъп до всички материали и видеа по модули за този, и всички останали онлайн курсове. За допълнителни въпроси може да се обърнете към oggy@theagencydelamode.com
3

Модула

360

ЦЕНА В ЛЕВ

550

Минути Видео Материал

КУПИ ПАКЕТ

Онлайн курсовете са достъпни само през пакети:

 • MASTERCLASS ПЛАТФОРМ

  136GBP
  Всяка година
  235 лв - MASTERCLASS ONLINE PLATFORM
   
  • целогодишен достъп Мастърклас Платформа
  • учи онлайн където и да си
  • 235 лв целогодишен абонамент
 • BEST VALUE

  Годишен Достъп

  386GBP
  Всяка година
  850 лв Годишен достъп до всички онлайн курсове в платформата
   
  • получи -40% от цената на всеки курс в онлайн системата
  • достъп до всички онлайн курсове, подновен всяка година
  • получи безплатен достъп до Мастърклас Платформата
  • получи ексклузивен достъп до специални лайв семинари
  • 850 лв - едногодишен абонамент
 • ТРИ МЕСЕЧЕН ДОСТЪП

  350GBP
   
  770 лв пакет достъп за три месеца
  Валиден за 3 месеца
  • достъп до онлайн курсове за три месеца
  • получи безплатен достъп до Мастърклас Платформа
  • -25% от цената на всеки Онлайн Курс
bottom of page