top of page

VISUAL MERCHANDISING

Цена

450.00

Duration

4 Седмици

About the Course

VISUAL MERCHANDISING
СТАРТ - 09.10

Научете се да създавате динамични физически и дигитални пространства за fashion brands, от витрини до съдържание в социалните медии. Развийте умения за прогнозиране на тенденции и дигитален дизайн, за да подкрепите вашите идеи.


- Проектирайте вълнуващи физически и цифрови пространства, които комуникират идентичността на марката

- Създайте професионално цифрово портфолио за кандидатстване за работа и интервюта.


В този креативен, разнообразен и динамичен курс ще развиете основните умения за визуално предаване на идентичността и ценностите на марката. Научете как една модерна марка използва физически и дигитални платформи, за да достигне до целевата си аудитория.


За да бъдат успешни в днешната търговска среда, марките трябва да достигат до клиентите чрез много различни канали и платформи. Потребителите искат безпроблемно изживяване с марката, независимо дали пазаруват онлайн или в магазина, четат имейл или сърфират в социални медии.


Diploma Визуален мърчандайзинг е изчерпателен курс, който ви учи на ключови умения във всички области на визуален мърчандайзинг, пространствен дизайн и практики за брандиране. Ще изследвате процеса на проектиране от концепцията до изпълнението, разработвайки нови и вълнуващи начини за вдъхновяване на клиентите както в онлайн среда, така и в среда в магазина.


Ще ви научим как да проектирате вдъхновяващи и динамични визуални дисплеи, витрини и манекени. Освен това ще се научите да използвате софтуера Canva Creative Design. Ще откриете как да създавате брандирани индустриални документи, които вълнуват клиентите и увеличават продажбите, включително планограми, съдържание в социалните медии и имейл бюлетини.


По време на курса вие също така ще проучите новите тенденции в устойчивостта (sustainability), технологиите и потребителското поведение и ще анализирате тяхното въздействие върху индустрията.


Използвайки работата, която създавате, ще проектирате професионално цифрово портфолио. Това ще ви даде конкурентно предимство при кандидатстване за позиции в индустрията и ще помогне на вашата кандидатура да се открои пред мениджърите по наемане на работа.


МОДУЛИ


1. Концепции за модни магазини: Научете как архитектурата за търговия на дребно допринася за успешен имидж на марката. Разгледайте как физическите пространства се манипулират и управляват, за да се създаде атмосфера и „театър“ в магазина, като се подчертават конкретни запаси и се стимулират продажбите.


2. Проектиране и инсталиране на витрини за модни магазини: Проучете естетическата стойност на витрините. Научете се да комуникирате образа и идеалите на марката визуално и да увеличите максимално продажбите. Разберете основните концепции на дизайна на прозорци, включително цвят, графики, осветление и стилизиращи продукти.


3. Модно брандиране на дребно: Открийте как визуалният мърчандайзинг се използва за поддържане на идентичността на марката във физически и онлайн търговски среди. Научете се да комуникирате брандиране чрез дизайн на магазини и магазини. Развийте умения за типография, дизайн на лого, оформление и манипулиране на цифрови изображения.Провеждане на Дипломната програма:


Разпределение на Модулите по Учебни Седмици:


Седмица Едно: Модул 1

Седмица Две: Модул 2

Седмица Три: Модул 3

Седмица Четири: Интерактивен Уоркшоп + Portfolio design


Имплементране на Учебен план:


НЕДЕЛЯ СУТРИН


Един задължителен урок /учебна сесия на живо всяка седмица. Уроците обикновено ще бъдат в Неделя сутрин.


СРЯДА ВЕЧЕР


Или тематична дискусионна група, или сесия за поддръжка - през седмица 2 и седмица 4.


ВТОРНИК


Предварително записано съдържание, учебни ресурси и задачи стават достъпни на нашата платформа за онлайн обучение. Работата трябва да приключи преди урока във вторник.


Очакваме да завършите 2 часа минимум самостоятелно обучение седмично.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА


Една безплатна консултантска среща с вашия ментор след завършване на Дипломната програма.

Вашият Лектор

ОГНЯНА НИКОЛОBА

ОГНЯНА НИКОЛОBА

Огняна Николова е Mагистър по Управление на Луксозни Марки, с 11-годишен опит в работата си с луксозни и премиум марки, собтвеник на Агенция по Моден Бизнес Управление и Маркетинг THE AGENCY DE LA MODE, консултант по Моден Бизнес Мениджмънт, както и като професор по моден бизнес в един от най-известните университети по Мода в Англия - Fashion Retail Academy, UK.


Нейният опит в модната индустрия включва марки като Louis Vuitton, Dior, Hermes, Balenciaga , YSL, Swarovski, Net-a-Porter и много други, като външен консултант по бизнес и човешки ресурс.

bottom of page