top of page

THE LUXURY BRAND STRATEGY - СТРАТЕГИЯ НА ЛУКСОЗНИЯ МОДЕН БИЗНЕС

Цена

495.00

Duration

5 Седмици

About the Course

ОЧАКВАЙТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ


Luxury Brand Strategy & Business е специализирана програма, която ще ви запознае с луксозни марки, стратегически и бизнес модели, специфични за луксозната индустрия.


Програмата предлага на студенти от различни среди и дисциплини възможността да се запознаят с луксозната индустрия на дипломно ниво, като използват и усъвършенстват умения и знания за работа в луксозната индустрия.


Цели на програмата


Основната цел на програмата е да ви предостави възможности да станете ефективни бизнес мениджъри в луксозния бизнес, да можете да разберете бизнес моделите и комуникационните канали, използвани от луксозните марки, и начините, по които тези бизнес модели и комуникационни канали могат да бъдат използвани най-креативно и ефективно чрез прилагане на ефективни стратегически решения.


Програмата има за цел да гарантира, че след завършване на курса можете да демонстрирате:


  • Критична осведоменост за текущи проблеми и развития в луксозните индустрии

  • Ефективното прилагане на умения за критично мислене

  • Познаване и разбиране на професионална и бизнес отговорност

  • Способността да отразявате собствения си напредък като обучаващ се и професионален практикуващ


Целта е да се подпомогне ефективен преход от обучение към работа, като се свържат ясно теоретичните теми и академичното обучение със съвременната индустриална практика.


Програмата ще комбинира практика с преподавано академично съдържание и класове от водещи професионалисти в индустрията. Ще бъде осигурена техническа поддръжка за подпомагане и развитие на умения, подобрявайки творческата комуникация и обмена на идеи.

Вашият Лектор

ОГНЯНА НИКОЛОBА

ОГНЯНА НИКОЛОBА

Огняна Николова е Mагистър по Управление на Луксозни Марки, с 11-годишен опит в работата си с луксозни и премиум марки, собтвеник на Агенция по Моден Бизнес Управление и Маркетинг THE AGENCY DE LA MODE, консултант по Моден Бизнес Мениджмънт, както и като професор по моден бизнес в един от най-известните университети по Мода в Англия - Fashion Retail Academy, UK.


Нейният опит в модната индустрия включва марки като Louis Vuitton, Dior, Hermes, Balenciaga , YSL, Swarovski, Net-a-Porter и много други, като външен консултант по бизнес и човешки ресурс.

bottom of page