top of page

DIGITAL MARKETING FOR FASHION

Цена

470.00

Duration

5 Седмици

About the Course

START 04.12


Digital Marketing

Дигитален маркетинг за Моден БизнесИзучавайки Дигитален маркетинг за Моден Бизнес, вие ще придобиете задълбочено разбиране за това как се разработват и прилагат маркетингови стратегии на различни нива. Научете за различните области на дигиталния маркетинг и как да ги комбинирате, за да насочите ефективно профил на аудитория, за да постигнете успешни резултати.


  • Научете се да създавате модерни маркетингови стратегии, които съчетават както онлайн, така и офлайн канали

  • Увеличете познаваемостта на марката и увеличете максимално продажбите и печалбите

  • Развийте уменията и знанията за заетост, от които се нуждаете за начална роля в модата.


Ще научите как да създавате целенасочени дигитални маркетингови кампании, които съчетават онлайн и офлайн медии. Ще ви научим да идентифицирате и разбирате целевия пазар и профила на аудиторията на марката и как да използвате тази информация, за да вземете решение за подходящи промоционални миксове.


Чрез обучението си ще разгледате пълния набор от дигитални маркетингови канали, включително:


  • Имейл и маркетинг чрез съдържание

  • Оптимизация за търсачки

  • Маркетинг в социалните медии


Освен това ще подобрите уменията си за анализ на данни, като се научите да използвате констатациите си, за да измервате успеха на кампанията и да увеличавате продажбите и печалбите за марките.


Ще ви научим чрез комбинация от академична теория и практически опит. Курсът е чудесен избор, ако искате да комбинирате творчески и търговски умения за кариера в модния маркетинг.


Модули:


1.Принципи на социалните медии в бизнеса: Разберете нарастващото значение на социалните медии с цифровата маркетингова стратегия на марката. Научете се да измервате успеха на социалните кампании.


2.Принципи на рекламата и промоцията в социалните медии: Създавайте ефективни рекламни кампании в множество социални медийни платформи за модни марки.


3.Маркетинг на съдържание: Проучете ключови техники за маркетинг на съдържанието и планирайте кампания за модна марка.


4.Маркетинг в търсачките: Разгледайте как маркетингът в търсачките се вписва в маркетинговата стратегия на марката.


5. Маркетинг за задържане: Разберете как данните се използват за задържане на клиенти и се научете да анализирате характеристиките и поведението на клиентите. Открийте как марките изграждат положителни отношения с клиентите.


6. Имейл маркетинг: Научете как да създавате ефективни имейл маркетинг кампании, които стимулират трафика и продажбите на уебсайта.


7. Бизнес концепции: Научете как да създадете бизнес план. Изследвайте връзката между бизнес целите и външната среда и научете как това може да повлияе на бизнес модел.


8. Показатели и анализ на дигитален маркетинг: Проучете фунията за продажби на дигитален маркетинг. Научете как да събирате и анализирате данни, за да оцените успеха на ключовите показатели за ефективност (KPI).


9. Маркетингово планиране: Открийте как марките създават маркетингови стратегии, използвайки промоционалния микс, задайте KPI и оценете успеха на кампаниите. Разгледайте принципите на пазарното сегментиране и брандиране.Провеждане на Дипломната програма:


Разпределение на Модулите по Учебни Седмици:


Седмица Едно: Модул 1 и 2

Седмица Две: Модул 3 и 4

Седмица Три: Модул 5 и 6

Седмица Четири: Модул 7 и 8

Седмица 5: Модул 9.+ Интерактивен Уоркшоп


Имплементране на Учебен план:


СЪБОТА СУТРИН


Един задължителен урок /учебна сесия на живо всяка седмица. Уроците обикновено ще бъдат Събота или Неделя сутрин. Всяка сесия ще бъде записана и качена в обучителния портал, за да имате достъп до съдържанието всяка седмица.


СРЯДА ВЕЧЕР


Или тематична дискусионна група, или сесия за поддръжка, редуващи се през две седмици.


ВТОРНИК


Предварително записано съдържание, учебни ресурси и задачи стават достъпни на нашата платформа за онлайн обучение. Работата трябва да приключи преди урока във вторник.


Очакваме да завършите 2 часа минимум самостоятелно обучение седмично.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА


Една безплатна консултантска среща с вашия ментор след завършване на Дипломната програма.
Вашият Лектор

ОГНЯНА НИКОЛОВА

ОГНЯНА НИКОЛОВА

Огняна Николова е Mагистър по Управление на Луксозни Марки, с 11-годишен опит в работата си с луксозни и премиум марки, собтвеник на Агенция по Моден Бизнес Управление и Маркетинг THE AGENCY DE LA MODE, консултант по Моден Бизнес Мениджмънт, както и като професор по моден бизнес в един от най-известните университети по Мода в Англия - Fashion Retail Academy, UK.

bottom of page