top of page

DIGITAL FASHION

Цена

450.00

Duration

3 Седмици

About the Course

START: 9ти Октомври
DIGITAL AND VIRTUAL FASHION - Дигитална и Виртуална Мода

КАКВО Е МОДАТА В META-VERSE: Научете какво крие бъдещето на модата и как можете да адаптирате своя моден бизнес или да изследвате кариерния растеж в насоката на дигиталната мода.


Концепцията за метавселената (Meta-Verse) се отнася до споделено виртуално или дигитално подобрено интерактивно пространство и се счита за наследник на интернет ерата. Как се появяваме в нашия дигитален живот скоро може да бъде толкова важно, колкото и как се появяваме във физическия си живот, така че модата играе огромна роля в творчеството и себеизразяването. (Vogue Business, 2022 г.)


Модата в Метавселената става все по-популярна, след като дигиталният конгломерат Facebook промени името си на META и възможността за реалност в онлайн визуалното пространство на съвсем ново ниво.
Досега модната индустрия наблюдава бързо нарастване на дигитализацията на индустрията, като глобалната пандемия увеличава търсенето на пълна дигитализация, 360 онлайн оптимизации и по-бързо адаптиране към новата глобална дигитална реалност.


Това, което видяхме две години след пандемията, е модата и технологиите, които започват да създават ново вълнуващо изживяване за потребителите, с дигитализация на 3D разширена реалност, виртуална реалност, 3D моделиране, аватари, NFTS и дигитална мода.


Академия De La Mode ви кани на интензивен едночасов мастър-клас, който ще обхване всички теми от новата Мода в Метавселената, как можете да разберете по-добре този нов феномен за вашата модна марка или бизнес и как да изследвате нарастващите възможности за кариера в сегмента на цифровата мода.


Модули:


1. Дигитална мода

2. Какво е Метавселената

3. Как модата ще бъде възприета в Метавселената

4. Как марките се адаптират към дигиталната мода и метафеномена

5. Как можете да адаптирате Fashion x Technology за вашия бизнес/марка

6. Възможности за кариерно израстване в дигиталния сектор на модата


Провеждане на Дипломната програма:


Разпределение на Модулите по Учебни Седмици:


Седмица Едно: Модул 1, 2 и 3

Седмица Две: Модул 4, 5 и 6

Седмица Три: Интерактивен Уоркшоп + Гост Лектори


Имплементране на Учебен план:


НЕДЕЛЯ СУТРИН


Един задължителен урок /учебна сесия на живо всяка седмица. Уроците обикновено ще бъдат в Неделя сутрин.


СРЯДА ВЕЧЕР


Или тематична дискусионна група, или сесия за поддръжка - през седмица 2 и седмица 4.


ВТОРНИК


Предварително записано съдържание, учебни ресурси и задачи стават достъпни на нашата платформа за онлайн обучение. Работата трябва да приключи преди урока във вторник.


Очакваме да завършите 2 часа минимум самостоятелно обучение седмично.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА


Една безплатна консултантска среща с вашия ментор след завършване на Дипломната програма.Вашият Лектор

ОГНЯНА НИКОЛОВА

ОГНЯНА НИКОЛОВА

Огняна Николова е Mагистър по Управление на Луксозни Марки, с 11-годишен опит в работата си с луксозни и премиум марки, собтвеник на Агенция по Моден Бизнес Управление и Маркетинг THE AGENCY DE LA MODE, консултант по Моден Бизнес Мениджмънт, както и като професор по моден бизнес в един от най-известните университети по Мода в Англия - Fashion Retail Academy, UK.


Нейният опит в модната индустрия включва марки като Louis Vuitton, Dior, Hermes, Balenciaga , YSL, Swarovski, Net-a-Porter и много други, като външен консултант по бизнес и човешки ресурс.

bottom of page