top of page

Интегриран Бизнес Мениджмънт и Маркетинг за Моден Бизнес

Цена

450.00

Duration

4 Седмици

About the Course

МОДЕН БИЗНЕС С Маркетинг

СТАРТ: 19.11.2022 - КРАЙ 10.12.2022 (4 Седмици)


Изучавайки Fashion Business / Моден Бизнес (с маркетинг), вие ще следвате модната индустрия от първоначалния дизайн на облеклото до покупката, изследвайки жизнения цикъл на продукта през погледа на бизнес стратегия за развитие. Ще разгледате основите на потребителското профилиране и анализ на данни и ще научите как да използвате тази информация, за да увеличите максимално продажбите и печалбите за марка.


Ще проучите ефекта на технологиите и променящите се нужди на потребителите върху марките и ще откриете как търговците на дребно трябва да се адаптират, за да процъфтяват на световния пазар.


Ще ви научим на умения за управление на бизнеса, включително как да идентифицирате нови целеви аудитории и пазарни възможности и как да ги използвате за създаване на успешни бизнес планове.Модули:


1.Бизнес операции и функции на Fashion Бизнес: Научете оперативните и бизнес мениджмънт умения, които са от съществено значение за управлението на модна марка.


2. Поведение на потребителите и маркетинг: Разгледайте основите на потребителското поведение и умения за маркетинг и брандиране. Научете как доброто обслужване на клиентите и осигуряването на качество водят до повишена лоялност към марката.


3. Модната среда за търговия на дребно: Проучете променящата се среда за търговия на дребно и текущите влияния върху марките.


4. Подготовка за напредък в търговията на дребно в модната индустрия : Научете се да идентифицирате, разбирате и преследвате вълнуващи възможности в модната индустрия.


Провеждане на Дипломната програма:


Разпределение на Модулите по Учебни Седмици:


Седмица Едно: Модул 1

Седмица Две: Модул 2

Седмица Три: Модул 3

Седмица Четири: Модул 4 + Интерактивен Уоркшоп


Имплементране на Учебен план:


СЪБОТА СУТРИН в 10:30ч - провеждане на сесия за 2'30 - 3 часа


Един задължителен урок /учебна сесия на живо всяка седмица. Уроците обикновено ще бъдат в Събота сутрин от 10:30ч. Всички сесии на живо се записват, за да получите достъп до тях веднага след проведената сесия на живо.


СРЯДА ВЕЧЕР


Или тематична дискусионна група, или сесия за поддръжка - през седмица 2 и седмица 4.


ВТОРНИК


Предварително записано съдържание, учебни ресурси и задачи стават достъпни на нашата платформа за онлайн обучение. Работата трябва да приключи преди урока във вторник.


Очакваме да завършите 2 часа минимум самостоятелно обучение седмично.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА


Една безплатна консултантска среща с вашия ментор след завършване на Дипломната програма.


Вашият Лектор

ОГНЯНА НИКОЛОВА

ОГНЯНА НИКОЛОВА

Огняна Николова е Mагистър по Управление на Луксозни Марки, с 11-годишен опит в работата си с луксозни и премиум марки, собтвеник на Агенция по Моден Бизнес Управление и Маркетинг THE AGENCY DE LA MODE, консултант по Моден Бизнес Мениджмънт, както и като професор по моден бизнес в един от най-известните университети по Мода в Англия - Fashion Retail Academy, UK.


Нейният опит в модната индустрия включва марки като Louis Vuitton, Dior, Hermes, Balenciaga , YSL, Swarovski, Net-a-Porter и много други, като външен консултант по бизнес и човешки ресурс.

bottom of page