top of page

Академия по Моден Бизнес
Academy de la mode


Ако цените малките класове и личното внимание, тогава Academy de la Mode модна академия е идеалното място за обучение за диплома по мода и бизнес управление.

chalo-garcia-2bWC7RXVlqI-unsplash.jpg

Това, което сме ние като бутикова частна академия е неразделна част от нашата визия. Нашата образователна визия се фокусира върху качествената подготовка и експертно познание в сферата на модния мениджмънт. Комбинацията от стилна изтънченост с нетрадиционен индивидуализъм прави Academy De La Mode модна академия една кройка над останалите: висок клас и високо качество.

Експертиза в Модния Бизнес

Тази малка и интимна модна академия има ограничен брой места, което прави всяко едно ценно. Това означава, че тези, които учат тук, са силно мотивирани и нетърпеливи да освободят и развият своя творчески дух. Разполагаме с най-високо качество на преподавателския персонал, който процъфтява в неформална и приятелска атмосфера, като им се предоставят време и пространство, необходими за подхранване на индивидуалния талант и креативност. Те извличат максимума от учениците не само благодарение на техните знания и ентусиазъм, но и като правят ученето персонално и индивидуално.

frank-flores-t3836YmTfw8-unsplash.jpg

запозанайте се с вашият лектор

Screenshot 2022-05-01 at 18.46.17.png

С дълбока страст, знания и опит в луксозната индустрия, основателят на Agency De La Mode и вашият ментор Огняна Николова е готова да трансформира потенциала на вашата марка към успех.

Огняна Николова е Mагистър по Управление на Луксозни Марки, с 11-годишен опит в работата си с луксозни и премиум марки, собтвеник на Агенция по Моден Бизнес Управление и Маркетинг THE AGENCY DE LA MODE, консултант по Моден Бизнес Мениджмънт, както и като професор по моден бизнес в един от най-известните университети по Мода в Англия - Fashion Retail Academy, UK.

Нейният опит в модната индустрия включва марки като Louis Vuitton, Dior, Hermes, Balenciaga , YSL, Swarovski, Net-a-Porter и много други, като външен консултант по бизнес и човешки ресурс.

Експертиза в Модните Науки

11+ години опит в сферата на Модния Мениджмънт на международно ниво. Всички курсове са разработени от нас по архиетип на Британски Университети по Мода.

TESTIMONIALS

Много се радвам, че открих кратките курсове и семинари, водени от Оги. Научих много, и вече знам как да го прилагам на практика и теория. Ако желаете да създадете свой моден бизнес или да придобиете умения в това да бъдете моден бизнес консултант, курсовете ще са една много стабилна основа. Благодаря, ACADEMY DE LA MODE, благодаря, Оги! ♥️

- D.Arabadzhieva

”Проведения курс беше изключително полезен и информативен в една добра и приятелска атмосфера, а лекторката подходи с голямо разбиране и търпение. Всеки който, в последствие реши да се включи в някой от курсовете, смятам, че ще бъде изключително доволен.”

- P. Docheva

Стани част от

ACADEMY DE LA MODE'S VIP CLUB

the ACADEMY VIP CLUB:
*екслузивни месечни промоций
* новини от световната мода
* ВИП достъп до безплатни семинари

 

Благодаря!

bottom of page