Курс

Luxury Brand Management

Управление на Луксозен Моден Бизнес

4 седмици онлайн коучинг програма за бизнес развитие, в която ще научите основите на изграждането, стартирането и развиването на луксозна или премиум модна марка.

Стартирането и управлението на луксозна марка в днешно време е различно, защото потребителите са различни. Това, което потребителите искат и техните нужди се промениха от дните, когато бяха основани истинските марки Heritage Luxury като Chanel, Louis Vuitton & Hermes.

За да стартирате вашата марка с успех, трябва да изпълните внимателно планирана стратегия, която съчетава позициониране, ценообразуване и ангажираност на потребителите.

Луксът е „ослепителен“, така че самият лукс е уникалната точка за продажба. Продуктът се нуждае от история, нещо, което клиентът може да бъде нарисуван Ito; приказка за стремеж, така че вие, потребителят, искате да бъдете част от наследството.

“СТРАХОТЕН КУРС! НАУЧИХ ТОЛКОВА МНОГО И ОГНЯНА Е СТРАХОТЕН ПРЕПОДАВАТЕЛ!”

-J.O., СОБСТВЕНИК VELVIERE

group of female standing on stage
grayscale photo of the new york times square
Louis Vuitton signage
woman in white dress wearing sunglasses

Какво е включено в програмата:

Първа седмица: Основите на лукса:

Научете как да структурирате автентична и целенасочена луксозна марка, като приложите успешна основа към вашата марка.

Основата на стратегията на всяка марка в потребителския маркетинг е моделът на позициониране и USP на марката, както и противопоставянето на конкурентно предимство на пазара за постигане на успех и възвръщаемост на инвестицията

Седмица 2: Управлението на лукса

Научете как да управлявате, разраствате и мащабирате вашата луксозна марка.

Луксът сам по себе си не е сравнителен и трябва да ангажира своите потребители за постигнат успех въз основа на неговата истинска същност и капитал на марката, пренасяни през поколенията, а по-скоро да се бори за конкурентно предимство.

Седмица 3: Луксозната медийна и комуникационна стратегия

Научете какво отличава луксозните от търговските марки в тяхната луксозна медийна и комуникационна стратегия

Светът на лукса има особена привлекателност в съзнанието на потребителя. Луксозните стоки се различават от обикновените не само по функционалните си характеристики, но и по символичните си стойности. Потребителят на луксозни стоки има различни профили с разнообразни стимули за потребление. Поведението на потребителите по отношение на луксозните стоки е нетипично в сравнение с масовите продукти, така че разбирането на частиците е полезен и ценен инструмент както за търговците, така и за мениджърите.

Седмица 4: Луксозният маркетинг и бизнес стратегия

Научете „антизаконите“ на маркетинга, прилагани в управлението на луксозните стоки: където луксът не продава директно, а вместо това разказва история...

Този ексклузивен коучинг е за група от максимум 10 участници, за да можем да отделим максимално внимание на всеки.

Тази ускорителна програма ще бъде онлайн чрез Google клас на живо всяка седмица за продължителност от 2 - 2 и 1/2 часа.

В края на този 10-часов ускорителен курс вие ще имате пълно разбиране и знания как да стартирате успешно вашата луксозна или премиум модна марка и да превърнете мечтата си в печеливш бизнес. Като консултант и ментор по развитието на марката, аз съм тук, за да ви дам насоки, насоки, знания и доказани тактики, които ще оформят крайния успех на вашата марка или бизнес!

Какво също е включено?

Персонализирана работна work book

Ресурси и шаблони за лична употреба, които да приложите към вашата марка

Медия комплект за луксозни списания с контакти, които да приложите към вашата стратегия за пресата и медиите

Лична менторска сесия от 30 минути в края на периода на коучинг, за да помогнете с персонализирани съвети 1 към 1
Всички сесий ще бъдат записани и ще имате достъп до тях в панела наGoogle Classroom

Старт на програмата:

2-ри Април 2022

person holding camera taking photo of woman standing near gray wall

Цена: 320 лв.

Плащане онлайн през Stripe.

Старт на програмата - 2ри април 2022 (2.04.22)

Вашият Лектор

Огняна Николова

С дълбока страст, знания и опит в луксозната индустрия, основателят на Agency De La Mode и вашият ментор Огняна Николова е готова да трансформира потенциала на вашата марка към успех.

Огняна Николова е Mагистър по Управление на Луксозни Марки, с 11-годишен опит в работата си с луксозни и премиум марки, както и като професор по моден бизнес в един от най-известните университети по Мода в Англия - Fashion Retail Academy, UK.

Нейният опит в модната индустрия включва марки като Louis Vuitton, Dior, Hermes, Balenciaga , YSL, Swarovski, Net-a-Porter и много други, като външен консултант по бизнес и човешки ресурс.

Here's what our customers say

Много се радвам, че открих кратките курсове и семинари, водени от Оги. Научих много, и вече знам как да го прилагам на практика и теория. Ако желаете да създадете свой моден бизнес или да придобиете умения в това да бъдете моден бизнес консултант, курсовете ще са една много стабилна основа. Благодаря, ACADEMY DE LA MODE, благодаря, Оги! ♥️

D.Arabadzhieva

Проведения курс беше изключително полезен и информативен в една добра и приятелска атмосфера, а лекторката подходи с голямо разбиране и търпение. Всеки който, в последствие реши да се включи в някой от курсовете, смятам, че ще бъде изключително доволен.

P. Docheva

Свържи се с нас

Контакти:

свържете се с нас директно в WhatsApp / Instagram:

+44 77 06 981294