top of page
chalo-garcia-2bWC7RXVlqI-unsplash.jpg

БИЗНЕС КОУЧИНГ

ТРАНСФОРМИРАЙ УСПЕХА НА СВОЯ МОДЕН БИЗНЕС
Модно предприемачество: Груповa Коучинг Програма

Screenshot 2022-05-01 at 18.46.17.png

Воден от Огняна Николова,
Директор Академия по
Моден Бизнес

 

Водена от Огняна Николова, Бизнес консултант и експерт в  Модния Бизнес, собственик на агенция за развитие на моден бизнес във Великобритания THE AGENCY DE LA MODE, и собственик на Академия по Моден Бизнес.

През последните 5 години Огняна се грижи за успеха на стартиращи и малки модни марки в Англия, Европа, Америка и България.

С тази програма за бизнес развитие, ще работите с Огняна както през общи срещи, така и индивидуално през 1:1 менторски срещи.

Ранно записване: СТАРТ 12.12.22

 

Огняна Николова е Mагистър (MBA) по Управление на Луксозен Моден Бизнес, с 11-годишен опит в работата си с луксозни и премиум марки, както и като професор по моден бизнес в един от най-известните университети по Мода в Англия - Fashion Retail Academy, UK.
 

Нейният опит в модната индустрия включва марки като Louis Vuitton, Dior, Hermes, Balenciaga , YSL, Swarovski, Net-a-Porter и много други, като външен консултант по бизнес, маркетинг и човешки ресурс.

От 2018та година Огняна е собственик на Креативна Агенция по Маркетинг и Бизнес Управление на Луксозни Модни къщи THE AGENCY DE LA MODE, базирана в Англия. Нейни клинети са марки от Европа, Азия, Америка и Дубай.

Изградете, стартирайте и разгърнете потенцияла на вашия моден бизнес!

Академия по Моден Бизнес ви кани на първият екслклузивен Бизнес Коучинг на живо в София в хотел Маринела на 21.01.2023! ( група от максимум 15 участника )

 

Заповядайте на едно страхотно обучение за изграждане на успешен моден бизнес. Академия по оден бизнес ви кани на 6-часова ускорителна коучинг програма на живо за бизнес развитие, в която ще научите основите за успех при изграждането, стартирането и развиването на модните марка: от първоначалната концепция до дълготраен успех.

Този курс е предназначен за всички, които са инвестирали в стартирането на собствена модна марка и/или бизнес с творчески услуги. Перфектен за всеки, който се интересува да проучи успешните методи за развитие на модния бизнес от концептуална идея до осъществяване и разбиране на онлайн пазарите за електронна търговия и търговия на едро, които поддържат DTC (директно към потребителите) или B2B (бизнес към бизнеса) платформи, които нов бизнесът ще се впише, заедно с тактиките за стартиране, мащаб и промоция.

Научете как да  популяризирате вашите продукти с този 6 часов интерактивен обучителен евент.

Този групов коучинг ще се фокусира директно върху нуждите на вашата марка и ще ви помогне да трансформирате вашият успех!Структура на евента:

ПЪРВА ЧАСТ: Изградете солидна основа: Научете всичко за модната бизнес стратегия, как да създадете ДНК на вашата марка, бизнес цел, мисия, визия и ценности и изградете основата на вашия бизнес план.

ВТОРА ЧАСТ: Бизнес и маркетингови модели за успех: Насочете се и достигнете до вашата аудитория, адаптирайте правилните тактики за маркетингово проучване, прилагайте правилните инструменти за печеливша маркетингова стратегия и медийна комуникация.

ТРЕТА ЧАСТ: Бизнес тактики,  Медии, Комуникация, PR, маркетинг, творческа насока. Ценови структури и модел на едро за успех.

ЧЕТВЪРТА ЧАСТ: Подгответе вашата стратегия за успех: създаване на 3-месечен план за трансформация на бизнеса.


Къде се провежда програмата?

На живо в София, на 21.01.2023 в хотел Маринела от 9:30 до 15:30ч. Включен ще бъде и лек обяд за пауза от 30 минути. Препоръчваме да пристигнете в 9 сутринта, за да можем да стартираме на време евента.


Какво е включено:

1. Материяли и ресурси
2. Работни книжка
3. Допълнителни лекции и мастъркласове на запис


Как да се запиша?Тази програма има лимитирани места, за да можем да обърнем индивидуално внимание на всеки участник! 
За да се запишете е необходимо да заплатите програмата предварително през нашата система за онлайн картово плащане.

 

Цена на програмата:

 

ВИП ПАКЕТ: 650 лв (включва коучинг програмата + 2 менторски срещи с Огняна +  достп за 3 месеца с код за -50% от нашата платформа с онлайн курсове Моден Стайлинг, Моден Маркетинг, Управление на Луксозен Моден Бизнес)

КАК ДА ЗАПАЗИМ СВОЕТО МЯСТО
 

Да заплатите вашето място - Групата ни има лимитирани места, за да можем да обърнем внимание на всеки индивидуално. За да запазите вашето място, моля заплатете сумата за груповия коучинг през бутона, които ще намерите по-долу

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

FASHION BUSINESS COACHING EVENT,
LONDON:

bottom of page