FASHION STYLING

стани моден стилист

Присъединете се към Academy De La Mode - Академия по моден бизнес напълно потопена в сърцето на модната индустрия , и реализирайте творческата си визия във вълнуващия свят на модния styling.

woman in white dress sitting on chair
woman in black off-shoulder dress beside wall
woman in white crew neck shirt wearing brown sun hat

От първоначалната концепция за креативна визия до публикуването на работата ви в гланцирана печатна форма или онлайн, това обучение ви предлага възможност да скочите напред в конкурентния свят на модата с напътствия от вътрешни експерти.

Научете как да развиете вашите умения за стилизиране на модни стайлинг кампании индустрията, да дефинирате своята естетика и да изградите свой собствен екип. Научете изкуството на модната визия, докато овладявате как да развивате творчески идеи с метод на оригиналност.

Ще откриете как да се ангажирате и да работите с модни PR и нововъзникващи дизайнери, модели на агенции, модни редактори, фотографи и други художници, създавайки модни снимки с професионален завършек.

Научете умения за:

Станете професионален моден стилист

Станете арт директор

Стайлинг на знаменитости

Работете в областта на рекламата и стила на марката

Работете в комерсиалния стил

Работете в редакционния моден стил

woman wearing black blazer holding brown handbag leaning on white wall

Този курс по моден стайлинг ще ви въведе в прекрасния свят на модния имидж, като същевременно ще ви предостави знанията и уменията, необходими, за да създадете свой собствен styling business. Ще научите за тенденциите в съвременния моден редакционен стил, ежедневния живот на модния стилист и как тази роля се е развила в този постоянно променящ се пейзаж.

Чрез тази програма ще придобиете разбиране за уменията, използвани от модните стилисти, за да намерят вдъхновение, да проучат история и да отговорят на търговски и творчески сводки.

Курсът е изключително практичен и всяка седмица ще се срещате онлайн с вашия преподавател и малка група студенти, за дискусии и презентации, и ще научите нови умения и ще получавате обратна връзка за работата си по заданието.

До края на курса ще разберете как да създадете свои собствени професионални модни образи за редица съвременни клиенти.

Този курс се преподава от стилист на свободна практика, който е пълен с вътрешни познания и практически съвети как да се ориентирате в тази бързо развиваща се индустрия.

Какво е включено в курса?

1ва седмица: Въведение в Модния Креативен Мениджмънт и Стайлинг (водена от Огняна )

Научене основите на едиториалните стайлинг услуги на модни марки, компании и списания, за да направят кампания или да се работи в производството на креативен стайлинг проект.

2ра Седмица: Креативна Дирекция и Едиториален Стайлинг ( водена от Огняна )

Дълбоко обучение и умение в изкуството на модния едиториален стайлинг

Как да създадете Едиториална Кокцепция за клиенти

Как да създадете модни концепции и борд визия (moodboard)

Как да развиете своя редакционен екип

Как да се свържете с Fashion PR Как да изградим взаимоотношения в модната индустрия

3та Седмица: Personal Styling (водена от Елизабет) - Как да преобразим нашите клиенти с познанието за Личния Стил и Имидж

-Освежаване На Гардероб

-Кои са вашите цветове?

-Облекло За Специален Повод

4та Седмица: Personal Shopping (водена от Елизабет) - Дългият процес на откриване на вашия стил може да се улесни, чрез стайлинг консултация, която ще помогне да преоткриете вашия моден вкус.

- Разкрийте Вашия Стил и Стила на Вашите клиенти

Къде?

Занятията ще бъдят провеждани онлайн през Google Classroom & Google Meet Room, като всеки курсист ще получи предварителен пакет с инструкции и онлайн work-book за работа седмично.

Всички сесий ще бъдат записани и ще имате достъп до тях в панела наGoogle Classroom

Кога?

Курсът е раздробен на 4 сесии по 3 часа с 15 мин пауза : ВСЯКА СЪБОТА ОТ 10'30 ДО 13'30.

Следващи Дати: 18ти Юни 2022

Всички сесий ще бъдат записани и ще имате достъп до тях в панела наGoogle Classroom

Как да се запиша?

Курсът има 10 места, местата не могат да бъдат запазени или капарирани. Курсът се закопува директно през платформана на Stripe Payments. За допълнителни въпроси може да се обърнете към oggy@theagencydelamode.com

ЗАПИШИ СЕ

ЦЕНА - 360 лв.

Плащане онлайн през Stripe.

Старт на Курса:

18.06.2022

Много се радвам, че открих кратките курсове и семинари, водени от Оги. Научих много, и вече знам как да го прилагам на практика и теория. Ако желаете да създадете свой моден бизнес или да придобиете умения в това да бъдете моден бизнес консултант, курсовете ще са една много стабилна основа. Благодаря, ACADEMY DE LA MODE, благодаря, Оги! ♥️

- D.Arabadzhieva

ВАШИТЕ ЛЕКТОРИ

ЕЛИЗАБЕТ ЙОРДАНОВА - ПЕРСОНАЛЕН МОДЕН СТИЛИСТ И БЛОГЪР

ОГНЯНА НИКОЛОВА - МОДЕН КОНСУЛТАТ ПО ВИСША И ЛУКСОЗНА МОДА; СОБСВЕНИК НА АГЕНЦИЯ the Agency De La Mode

Международен Сертификат
THE AGENCY DE LA MODE X ACADEMY DE LA MODE

обучение изцяло онлайн

DISCOVER THE GLOBAL WORLD OF FASHION