Online Курс

Моден Мениджмънт и Маркетинг

Изучавайки модния бизнес с маркетинг, вие ще вникнете зад кадъра на завладяващата индустрия на модната търговия, и какво движи първоначалния дизайн на марките към покупката на клиента, изследвайки жизнения цикъл на продукта от идея до продажба.

woman in black and white long sleeve dress
woman wearing black and white checked blouse
people fashion show on stage
women's red coat
В днешният бърз темп на модната индустрия, модният маркетинг е сложна концепция от тактики, който маркетолозите използват да създадат печелив бранд.

Докато в други сектори/индустрии маркетинга може да използва една и съща маркетингова стратегия в продължение на години, която помага за изграждането на дългосрочни отношения с техните клиенти, про модния маркетинг е точно обратното. Модната индустрия прави огромни скокове и това също за много кратък период от време. Цикълът на модния маркетинг се счита за твърде кратък в сравнение с другата маркетингова индустрия.

В модния маркетинг маркетолозите и рекламодателите трябва да продължат да търсят нови идеи и нови начини, за да популяризират своите марки, в противен случай те можат бързо да остареят на пазара. Изисква редовна промяна в модния маркетинг, което го прави предизвикателна задача.

Докато в други маркетингови индустрии една и съща кампания може да се провежда в продължение на години, в модния маркетинг това изобщо не е приложимо. Модният маркетинг ще трябва да се съобразява с най-новите тенденции и многократно да измисля промени в своите рекламни стратегии, като всеки път извежда креативни идеи.

В този курс ние ще открием кой и са печелившите тактити на Модния Маркетинг и как да съобразим нашето Брандово израстване в дългосрочен и краткосрочен план.

Какво е включено в курса?

1ва седмица: Моден Бизнес Мениджмънт

- Тактики за стратегическо управление на бранд

- Бизнес Модели

- Стратегически Мениджмънт

- Глобална Бизнес Насока

2ра Седмица: От Идея към Бизнес Развитие

- Развиване на брандиг модели за правилна комуникация на бизнес визия

- Определяне на брандово позициониране спрямо пазара и таргет клиенти

- Разработка на маркетингов и ПР стратегически план.

- Разработка на дигитални платформи.

- Анализ на текущ и бъдещ успех

3та Седмица: Маркетинг

- Стратегически мениджмънт за развитие

- Създаване на успешни Маркетингови стратегии

- Реклама

- Креативен мениджмънт

- ПР

Къде?

Занятията ще бъдят провеждани онлайн през Google Classroom & Google Meet Room, като всеки курсист ще получи предварителен пакет с инструкции и онлайн work-book за работа седмично.

Всички сесий ще бъдат записани и ще имате достъп до тях в панела наGoogle Classroom

Кога?

Курсът е раздробен на 3 сесии по 3 часа с 15 мин пауза.

Следващи Дати: Май 2022

Как да се запиша?

Курсът има 10 места, местата не могат да бъдат запазени или капарирани. Курсът се закопува директно през платформана на Stripe Payments. За допълнителни въпроси може да се обърнете към oggy@theagencydelamode.com

women's black leather jacket

Цена: 280 лв.

Плащане онлайн през Stripe.

Следващи дати:
Май 2022

Учи свободно където и да си!

Обучение изцяло онлайн.

Проведения курс беше изключително полезен и информативен в една добра и приятелска атмосфера, а лекторката подходи с голямо разбиране и търпение. Всеки който, в последствие реши да се включи в някой от курсовете, смятам, че ще бъде изключително доволен.

P. Docheva

DISCOVER THE GLOBAL WORLD OF FASHION BUSINESS