top of page
Image by Ben Scott

FASHION
DIPLOMA

НОВИТЕ ДИПЛОМНИ ПРОГРАМИ 2023

Дипломните Програми от Академия по Моден Бизнес са разработени за преподаване на живо - присъствено или чрез онлайн класна стая. Тези курсове са разработени в дълбочина на материала, с времетраене 2 до 6 седмици в зависимост от програмата. Достъп до запис от сесийте след завършването на програмите ще имате до 4 седмици максимум и за всеки курс ще получите Диплома за участие. Чрез Дипломните програми получавате достъп до вашият Преподавател, в отворена и приятелски настроена среда, в интимна група от максимум 10 човека. Всяка сесия е направена така, че да комплиментира участниците в нея и да им предоставя експертно знание на интернационално ниво.

Photo Red Modern Daily Quote Motivational  Instagram Post.png

Fashion Business

Научи тънкостите на модния бизнес, от стартиране до създаване на глобален успех

СКОРО
Photo Red Modern Daily Quote Motivational  Instagram Post.png

Luxury Strategy

Научи как се създават, управляват и менажират Луксозните Модни Марки

Photo Red Modern Daily Quote Motivational  Instagram Post.png

Fashion Branding

Научи изкуството да Брандираш Модни Марки към техния успех

СКОРО
Image by Ayo Ogunseinde

02/04/2023 LUXURY FASHION STRATEGY

Anchor 1

КУРС СТРАТЕГИЯ НА ЛУКСОЗНИЯ МОДЕН БИЗНЕС

Открийте тайните на успешното управление на луксозни марки и научете как да изграждате, развивате и поддържате успешна луксозна марка. Нашият изчерпателен курс ще ви предостави основните знания и практически умения за създаване и управление на луксозни модни марки, които се открояват на днешния конкурентен пазар.

От стратегия на марката и потребителско поведение до маркетинг и разработване на продукти, този курс обхваща всичко, което трябва да знаете, за да бъдете успешни в луксозната модна индустрия. С експертно ръководство от нашите опитни инструктори и възможности за практическо обучение ще развиете уменията и увереността, от които се нуждаете, за да издигнете кариерата си до нови висоти.

Ето какво можете да очаквате от нашия курс за управление на луксозни марки:

Разбиране за луксозната модна индустрия
Получете дълбоко разбиране за това какво прави луксозните модни марки уникални и успешни, включително историята и еволюцията на луксозната модна индустрия, поведението на потребителите и ключовите играчи на пазара.

Стратегия и управление на марката
Научете как да създадете и приложите успешна стратегия за марка, включително позициониране на марката, идентифициране на целевата аудитория и послания за марката.

Маркетинг и комуникации
Открийте най-новите маркетингови и комуникационни стратегии за луксозни модни марки, включително дигитален маркетинг, влиятелен маркетинг и връзки с обществеността.

Разработка на продукти и устойчивост
Разберете ключовите елементи на успешното разработване на продукти и практиките за устойчивост, включително прогнозиране на тенденции, снабдяване с материали и етично производство.

Лидерски и управленски умения
Развийте лидерски и управленски умения, включително управление на екипи, управление на проекти и финансово управление.

Ето какво можете да очаквате от нашия курс по маркетингова стратегия за луксозни марки:

Разбиране на потребителите на лукс
Получете задълбочено разбиране на поведението на потребителите на луксозни стоки, включително навици за пазаруване, мотивация и предпочитания. Нашият курс ще ви помогне да идентифицирате и достигнете ефективно до вашата целева аудитория.

Позициониране и стратегия на марката
Научете как да позиционирате марката си на луксозния пазар, включително идентифициране на целевата аудитория, послания за марката и диференциране на марката. Нашият курс ще ви научи как да създадете марка, която да се откроява на претъпкания пазар на луксозна мода.

Дигитален маркетинг и инфлуенсър маркетинг
Открийте най-новите дигитални маркетингови стратегии за луксозни марки, включително маркетинг в социалните медии, имейл маркетинг и оптимизация за търсачки. Нашият курс ще обхване и маркетинга с влияние, включително как да работите с лица с влияние, да изберете правилните лица с влияние за вашата марка и да измервате успеха на вашите маркетингови кампании с влияние.

Връзки с обществеността и връзки с медиите
Научете как да изграждате и поддържате силни връзки с медии, включително традиционни медии и онлайн медии. Нашият курс ще ви научи как да създадете и изпълните успешна стратегия за връзки с обществеността, която изгражда репутацията и обхвата на вашата марка.

Казуси и най-добри практики
Проучете казуси от реалния живот на успешни луксозни марки и се учете от най-добрите практики на най-добрите играчи в индустрията. Нашият курс ще ви даде конкурентно предимство и ще ви помогне да останете пред най-новите тенденции и стратегии.


Нашият курс за управление на луксозни марки за малки луксозни модни марки е предназначен за предприемачи и собственици на малък бизнес, които искат да разраснат и разширят своите луксозни модни марки, както и е предназначен за професионалисти, които искат да напреднат в кариерата си в индустрията на луксозната мода.

Независимо дали току-що започвате своя бизнес или искате да го изведете на следващото ниво, нашият изчерпателен курс ще ви предостави основните знания и умения, от които се нуждаете, за да успеете.

Запишете се сега, за да направите първата си стъпка към успешна кариера в луксозната модна индустрия! Нашата ограничена във времето оферта включва специална отстъпка за ранно записани, така че не чакайте! Осигурете си място днес и се присъединете към редиците на успешните професионалисти в луксозната мода.

START: 19/03/23

ПРОВЕЖДАНЕ НА КУРСА

 

Провеждането на Дипломните програми е изцяло онлайн през Зум Класна стая, на живо всяка Неделя от 10:30ч сутринта.

Времетраене: 6 седмици

Цена: 510 лв


 

РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 31.03 С -25%

Използвай код academy25 и вземи -25% от цената

Вашият Лектор

ОГНЯНА НИКОЛОВА

Огняна Николова е Mагистър по Управление на Луксозни Марки, с 11-годишен опит в работата си с луксозни и премиум марки, собтвеник на Агенция по Моден Бизнес Управление и Маркетинг THE AGENCY DE LA MODE, консултант по Моден Бизнес Мениджмънт, както и като професор по моден бизнес в един от най-известните университети по Мода в Англия - Fashion Retail Academy, UK.

bottom of page