chalo-garcia-2bWC7RXVlqI-unsplash.jpg

БИЗНЕС КОУЧИНГ

ТРАНСФОРМИРАЙ УСПЕХА НА СВОЯ МОДЕН БИЗНЕС’
Модно предприемачество: Групов Коучинг Програма

Screenshot 2022-05-01 at 18.46.17.png

Воден от Огняна Николова,
Директор Академия по
Моден Бизнес

 

Водена от Огняна Николова, собственик на агенция за развитие на моден бизнес във Великобритания THE AGENCY DE LA MODE, и собственик на Академия по Моден Бизнес.

В последните 5 години Огняна се грижи за успеха на марки в Англия, Европа, Америка и България.

С тази програма за бизнес развитие, ще работите с Огняна както през общи срещи, така и индивидуално през 1:1 менторски срещи.

ПОСЛЕДНИ ДНИ ЗАПИСВАНЕ
старт 10.09

 

Огняна Николова е Mагистър (MBA) по Управление на Луксозен Моден Бизнес, с 11-годишен опит в работата си с луксозни и премиум марки, както и като професор по моден бизнес в един от най-известните университети по Мода в Англия - Fashion Retail Academy, UK.
 

Нейният опит в модната индустрия включва марки като Louis Vuitton, Dior, Hermes, Balenciaga , YSL, Swarovski, Net-a-Porter и много други, като външен консултант по бизнес, маркетинг и човешки ресурс.

От 2018та година Огняна е собственик на Креативна Агенция по Маркетинг и Бизнес Управление на Луксозни Модни къщи THE AGENCY DE LA MODE, базирана в Англия. Нейни клинети са марки от Европа, Азия, Америка и Дубай.

Изградете, стартирайте и разгърнете потенцияла на вашия моден бизнес!

START: 10/09/2022
ФИНАЛНО ЗАПИСВАНЕ

4-седмична ускорителна програма за коучинг на живо за бизнес развитие, в която ще научите основите на изграждането, стартирането и развиването на вашата модна марка: от първоначалната концепция до крайното производство.

Този курс е предназначен за всички, които са инвестирали в стартирането на собствена модна марка и/или бизнес с творчески услуги. Перфектен за всеки, който се интересува да проучи успешните методи за развитие на модния бизнес от концептуална идея до осъществяване и разбиране на онлайн пазарите за електронна търговия и търговия на едро, които поддържат DTC (директно към потребителите) или B2B (бизнес към бизнеса) платформи, които нов бизнесът ще се впише, заедно с тактиките за стартиране, мащаб и промоция.

Научете как да  популяризирате вашите продукти с този 4-седмичен интерактивен курс.

Този групов коучинг ще се фокусира директно върху нуждите на вашата марка и ще ви помогне да трансформирате вашият успех!Структура на курса:

ПЪРВА СЕДМИЦА: Изградете солидна основа: Научете всичко за модната бизнес стратегия, как да създадете ДНК на вашата марка, бизнес цел, мисия, визия и ценности и изградете основата на вашия бизнес план.

ВТОРА СЕДМИЦА: Бизнес и маркетингови модели за успех: Насочете се и достигнете до вашата аудитория, адаптирайте правилните тактики за маркетингово проучване, прилагайте правилните инструменти за печеливша маркетингова стратегия и медийна комуникация.

ТРЕТА СЕДМИЦА: Бизнес тактики,  Медии, Комуникация, PR, маркетинг, творческа насока. Ценови структури и модел на едро за успех.

ЧЕТВЪРТА СЕДМИЦА: Подгответе вашата стратегия за успех: създаване на 3-месечен план за трансформация на бизнеса.


Как се провежда програмата?

1. Една обща коучинг обучителна сесия 3ч - всяка седмица
2. Една менторска индивидуална среща 30 мин - всяка седмица
3. Обща сесия за дискусии и въпроси - 2 срещи по 60 мин, които се провеждат през 2рата и 4тата седмица.

Какво е включено:

1. Материяли и ресурси към всяка седмица
2. Работни книжки
3. Допълнителни лекции и мастъркласове на запис


Как да се запиша?Тази програма има лимитирани места, за да можем да обърнем индивидуално внимание на всеки участник! 
ОСТАВАТ САМО 2 МЕСТА ЗА ТАЗИ КОУЧИНГ ПРОГРАМА

 

Цена на програмата : 650 лв (включва коучинг програмата + код за -50% от нашата платформа с онлайн курсове Моден Стайлинг, Моден Маркетинг, Управление на Луксозен Моден Бизнес)

КАК ДА ЗАПАЗИМ СВОЕТО МЯСТО
 

Да заплатите вашето място - Групата ни има лимитирани места, за да можем да обърнем внимание на всеки индивидуално. За да запазите вашето място, моля заплатете сумата за груповия коучинг през бутона, които ще намерите по-долу

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn